Са Святам 8 Сакавiка!

Паважаныя паненкі!

Віншуем вас з вясновым Святам –
Жаночым днём! Ад нас, мужчын,
Жадаем розуму багата
І хараства яшчэ пры тым!

Здароўя зычым кожнай хаце,
Жыцця – бясконцы ланцужок.
Ды хай заўсёды будзе Маці
На пры канцы ўсіх дарог!

Каб дзеткі вашы не хварэлі,
Ды грошы мабыць каб былі,
Здаровы дух – у здаровым целе,
Ды мірны ранак на зямлі!

Кахання вам пад гэтым небам!
Гасціннасць Вашаму жытлу!
Каб быў ручнік заўсёды з хлебам,
А госць – заўсёды ка двару!  


Рецензии