ПАТ Украiнська залiзниця
«ПАТ»
Українська залізниця
Муз. М. Мотков Сл. М. Мотков
Крізь тумани, хуртовини і дощі,
Мчать новітні українські поїзди,
Друзі, посмішки, комфорт, наснаги мить,
Відчуття тепла і затишку царить,
Київ, Харків, Львів, Одеса, Чернівці,
Кропивницький, Дніпро, Суми, Вашківці,
Зір лискає професійний «УЗ» склад,
Українське «ПАТ»,
Віват! Віват! Віват!
Приспів
Залізниця! Залізниця! Залізниця!
«ПАТ» - потужних перевезень і шляхів,
Залізниця! Залізниця! Залізниця!
Світ чудових - Європейських поїздів,
Залізниця! Залізниця! Залізниця!
«ПАТ» - надійних, перевезень і шляхів,
Залізниця! Залізниця! Залізниця!
«Прометей» сталевих, «зоряних» колій
«ПАТ» - загальний перевізник вантажів,
Міжнародних, ефективних «вояжів»,
Підприємство – перевезень і услуг,
«Арсенал» - Державних грамот і заслуг,
Кольорові, променисті поїзди,
Мчать у даль, в простори світлої мети,
Залізниця – щастя, доля і життя,
Українське «ПАТ» - дорога в майбуття
Товариство – пасажирів, вантажів,
«ПАТ» – світ творчості досвідчених майстрів,
Європейські VIP експреси майорять,
Логотипи «УЗ» зірками царять,
Українська залізниця – світ мереж,
«ПАТ» компанія - світ неосяжних меж,
Процвітай найкращий ефективний тренд,
«УЗ» - символ залізниці, «УЗ» - бренд
Туш, салют, фанфари, квіти – світ чудес,
Линуть кульки кольорові до небес,
Урочистий день - святковий «зорепад»,
Українське «ПАТ»,
Віват! Віват! Віват!
Свидетельство о публикации №120030402167