Последняя любовь

Я хочу , щоби ти тримав мене за руку.
Щоб вів мене, до цілі навпростець.
Щоб розігнав мою страшну, смертельну скуку,
Щоб чути стук закоханих сердець!

Щоб зрозуміла я, що я кохана жінка,
Щоби за обрій мрії повели
Щоб на губах твоїх гірчила з кави пінка,
Цілунки , щоб солодкими були.

Давно я втратила надію на кохання,
Я вже не сподівалась  більше знов.
Та несподівано прийшла  любов остання.
Сильніш за все, бо  то остання є любов!!!
24.02.2020.  23.46


Рецензии