Я не одна

Впаде на гілку сивий морок,
І забіліє сивина.
Чому такая в мене доля?
Чому на світі я одна?

Коли лунає в небі пісня,
Та світить нам з небес луна,
Чому, питаю, так це стало?
Чому у світі я одна?

Благаю в Бога тільки віри,
Бо вже зневірилась сама,
Чому, скажи, мій любий Боже,
Чому у світі я одна?

Чекаю я із нетерпінням,
Тож люди скрізь, я не одна.
Ще теплиться моя надія,
І віра в Бога ще жива.

Я не одна у цілім світі,
Я бачу, чую, я жива...
Прийде весна, розквітнуть квіти,
Всім серцем чую -
                не одна.

Мене Ти завжди зігріваєш,
Ось промені Твої ясні,
Любов Твою я відчуваю
І бачу Очі уві сні.
                25.02.2020 В-ца


Рецензии