дипол дипол щастя...

*   *   *


диполі диполі
щастя нипали —
від землі і до хмар —
щастя нипали
видихали в плавучі і
білі пароми!



а ви чуєте мене,
душі-диполі?
диполі диполі
диполі нипали
нипатимуть поміж злом і добром…



долетіть ви до хмар —
за добром
і за хмари летіть — за —
добром…
де з любові як в блискавці
став я пером
де удар ніби в Богові! —
як ударить огром…



видихатиму щастя на білих
                паромах
повсякчас за добром
щастя нипали
щастя нипатимуть
від землі і до хмар
диполі
диполі

29.02.2020


Рецензии