Живу у теплiм свiтi слiв твоjх

Живу у теплім світі слів твоїх.
Вони мої – твої слова кохання.
Вони ніколи не залишать рани
на жодній миті світлих днів моїх.

Твої слова – не знають забуття.
Твої слова – приречені на память.
Твої слова – мов янголи над нами,
як символи любові і життя.

Кажи, що хочеш, – вранці, вдень, вночі.
Мені без слів твоїх вже не прожити.
Без слів твоїх – не жити й не любити.
Кажи слова... Що хочеш... Не мовчи...


Рецензии