Прощай

Прощай рiдний Днiпро, бувай!..
Свойiх синiв нэзабувай,

Що розповзлись довколо свiту,
Бо здобували там освiту...

Прощай, рiдний Днiпро, бувай!..
Мiй любий та шановний край!..

Менэ вiйною не лякай...
Хай буде мир  в тобi!..

Нэхай
Всi люди друзьями стають,

Шоб був в тобi, Днiпро, приют
Всiм моiм друзям кожну мить...

Я хочу так:
Хай йiм щастить!..

26.01.2020 Украина, г. Днепр


Рецензии