Ай-Данiль

Ай-Данiль, Ай-Данiль, Ай-Данiль,
Ти стоiш бiля лагiдних хвиль,
Де дельфiнiв блискуча спина
З чорноморських глибин вирина.

Де струнких кипарисiв стiна
Дотяглася до мого вiкна,
А солоний морський вiтерець
ОхолоджуЕ спеку сердець


Рецензии