Кидай ты это дело грязное, браток, бери-ка

Лучше в оборот наших овец отару!..

"Це ж треба мати яке вміння,
Щоб хвацько так жбурляти це каміння!.."

"На каждый лоток не накинешь платок!.."
           Антинародная мудрость.

Над Уханем в тридцати км
Горели Новые Стожары.
"Летіло в вікна бусів каміння не саме",
Бросала их, взбесившись, стеклотара!..


Рецензии