Крим
Крим
Муз. М. Мотков Сл. М. Мотков
Час минав, століття – війни, лихоліття,
Не майнула стійкість гідності життя,
Крим - півострів славний, Крим - народ незламний,
Крок за кроком прагнув в світле майбуття,
Райдужний, просторий, світлий, кольоровий,
Зоряна, казкова, сонячна земля,
Вічний, історичний – «Айсберг» віковічний,
Плідна, героїчна матриця твоя
Приспів
Крим, Крим, Крим,
Український Крим,
Прапор український сяє, майорить,
Крим, Крим, Крим,
Український Крим,
Герб тризуб Державний велично царить,
Крим, Крим, Крим - півострів,
Український простір,
Стяг жовто - блакитний сяє, майорить,
Крим, Крим, Крим - півострів,
Український простір,
Герб ортодоксальний велично царить
Час минав, події в рідній Україні,
Гуртували волю, віру у життя,
Гідний, неповторний, зоряний півострів,
«Прометей» свободи, щастя й майбуття,
Славний, героїчний, гідний, непокірний,
«Буревісник» люду - праведна земля,
Чорноморський «флагман», захисник Вітчизни,
Плідна, неповторна матриця твоя
Світлий, променистий, знатний, урочистий,
Вітчизняний «промінь» - душу полонить,
Монолітний «Сокіл»- «Буревісник» світла,
Вірою натхнення, зіркою царить,
Слався незабутній український простір,
Чарівна, зіркова, сонячна земля,
Незрівнянний, любий, «царствений» півострів,
Цільна, героїчна матриця твоя
Свидетельство о публикации №120022609717