Вона обожнюе кришталь

Вона обожнює кришталь.
Вона бере до рук бокали,
ті, що на дотики чекали,
і звуки скла женуть печаль.

Бокал – бокалом... Склом – по склу...
Немов різдвяні світлі дзвони.
Вона – у кришталю в полоні –
жене думок сумну імлу.

Вона в кришталь не ллє вина.
Лиш грає в кришталеві звуки....
Колись у брудершафті руки
сплелись із кришталем до дна...


Рецензии