Доторкнися до Господа...
Доторкнися до Бога!
Не легка і терниста
Любові дорога.
Тільки з ним!
І з Любов"ю
Душа оживає,
Ніби перша, весняная
Пташка співає.
Я без Бога, - ніхто!
І Душа так убога...
Доторкнися до Господа,
Доторкнися до Бога!
15.03.2017 року.
м. Біла Церква
Свидетельство о публикации №120022606122
С уважением, Ан.Макаров.
Анатолий Макаров 42 02.05.2021 19:59 Заявить о нарушении