1нь 1 Янь...
Інь і Янь...
Ідемо в дрімучу
Глухомань.
Ідемо за руки,
Навпростець.
Тільки, вже ввірвавсь
Мені терпець.
Терни, терни,
Терни на путі...
Повезло ж мені
У цім життІ!
Ох, ця встреча,
Тільки не спогань,
Ми з тобою,
Наче Інь і Янь!
І було б нам гарно,
Залюбки,
Якби ж не бутилки
І чарки...
Повезло мені,
То повезло -
Інь і Янь спіткнулись
Об козло.
Ох, козли! Кругом
Одні козли...
Ти дивися! -
Інь і Янь не зли.
Розійшлись...
Розвіявся туман...
Залишились тільки -
- Інь і Янь !
04.05.2016 р.
село Сорокотяги, Украіна
Свидетельство о публикации №120022602783