В1чн1сть
І гуси летять, ластІвки...
Ви, МАМО, далеко-далеко,
Назавжди пішли, навіки.
А ми, поспішаєм на цвинтар,
Могили святі обробить,
І лиш фотографіі витвір
Шепоче вустами нам - жить!
Живемо ми, МАМО, живемо -
Копаємо, сієм, орем.
До правнучки Вашоі йдемо,
З життя найцінніше берем!
Ви, МАМО, далеко-далеко,
Назавжди пішли, навіки!
Від Вашого серця у вічність
Крилаті летять ластівки.
17.04.2016 року.
село Сорокотяги
Б.Церківський район
Киівська область
Свидетельство о публикации №120022601744
Райзер Сруль 26.02.2020 23:03 Заявить о нарушении
Екатерина Гнатенко 27.02.2020 11:15 Заявить о нарушении