Смiливiсть

Тримай мене... Тримай мене! Тримай і серце все тримай !
Тримай життя моє, до дна його допий якщо потрібно буде.
Тримай мене атлант мій, як нас тримає ця планета, вічно.
Тримай мене якщо твоє кохання, скла колотого не страшиться.

Тримай мене, я знаю це дуже боляче в осколки руки опускати.
Тримай мене, прошу не відпускай, дивись від горя повні очі.
Тримай мене, і сльози будуть ще сильніше обпалювати рани твої.
Тримай мене до коли, троянда поламана коріння пустить, лише для тебе.

©Trufan


Рецензии