Наче птах

Наче птах, що пташок обіймає,
Наче батько, що сина чекав,
Як вівчар, що вівцю ще шукає-
І отару свою залишав.

Так мене Ти хотів пригорнути,
Ти на мене роками чекав,
Ти мій голос хотів ще почути-
На порозі щодня виглядав...

Там, де сонце за гори сідає,
Де надії згасають щодня,
Ти як батько, що зір свій звертає,
І чекаєш дітей вороття.

10/23/2018


Рецензии