Час
Ні час, ні його вороття,
Як сонце за гори сідає,
Так час увійде в забуття.
За гроші не можна купити
Ті миті, що були в житті,
Лише в змозі ми оцінити
За кращі і ночі і дні.
Сьогодні є час, щоб помилки
Поправить, що вчора були
Бо час, як той птах що на гілки,
Ще був і як мить улетів.
Життя не змарнуйте даремно
Цінуйте години і дні.
Воно хай не буде никчемно,
Прожите у страшній пітьмі.
Як сонце встає на світанку-
День новий для нас Бог дає,
В життєвої книзі сторінку
Цей день хай добро занесе.
Sep. 16, 2019
Свидетельство о публикации №120022503225