Бузок кучерявий край хати
І ружі і білий жасмін,
І стомлені, радісні мати,
І батько лампічить тин.
І чисте, зелене подвір"я,
І сад наш, і сонце вгорі,
І пахне так скошене сіно,
Біліють ворота нові.
А пишні вареники мами!
Таких я повік не зліплю...
Все рідне! І все я, так само,
Так міцно і ніжно люблю -
Бузок кучерявий край хати
І ружі , і білий жасмін,
Але, не повернуться мати
І батько, не витеше тин...
2013 рік
с.Сорокотяги.
Свидетельство о публикации №120022409347