Щоб нiхто
Навіть не питав, чом я завжди плачу
Від усіх ховаюсь,мов мала дитина
Хоч би ніч була, хоч би ясна днина
Може хтось осудить, хтось не зрозуміє
Чому моє серце більше не радіє
Чому ясні очі більше вже не сяють
Тільки гіркі сльози по щоках стікають
___________________
Свидетельство о публикации №120022407248