Къахьегаро толхадац хьа дегI
Сибат, тайна оамал…
Хало ларо даккхац эздел хьох,
Даккхац, йоаяц хозал…
Сатохаро Iалаш ю хьа кхел.
Сатем – дунен дIоагIа.
Хам бе харо гаьна йоакх хьа къел.
Хам хар – дунен бIоагIа.
2I.02.20.
Свидетельство о публикации №120022400504