Ночная любовь УКР
напівсонні смс від тебе до мене
перед очима одиничка від месенджера
хоча які наші роки пити каву проти ночі
Гомоніти голосовими не бачачи один одного у очі
Історії льются зі швидкістю стрічки кардіограмми
Кожен із нас зі своїми тараканами
Обгородилися як дурні залізними парканами
Який у день народження заквітчається тюльпанами
Свидетельство о публикации №120022400297