Я бажаю бути твоiм коханцем

Я бажаю бути твоїм коханцем
від вечірньої кави до кави ранкової.
Я бажаю настільки, що маю шанси.
Відчуваю, що маю… Але не з’ясовую –

адже ти слів таких і не чула від мене,
ти й на тіні цих слів наступила б із докором.
Я мовчу, але передчуття натхненне
вже вдивляється в мене всевидящим оком.

Вечорами всміхаємось каві... І ранками...
Раптом кажеш, хвилюючи рисою кожною:
«Боже, як хочу бути твоєю коханкою...»
Як люблю я дружину такою набожною...


Рецензии