Ти вродлива - навiть у темрявi, де однаковi...
де однакові всі, здавалося б.
Навіть в темряві. Навіть. Се ля ві.
Найвродливіша. З вуст зірвалося
це зізнання у теплих сутінках –
очі в сутінках світять веснами.
Найвродливіша. Жодних сумнівів.
Твої риси – моє піднесення...
Ніч зігрілась твоєю вродою.
Я пишаюсь, і ніч пишається.
Я чекаю із насолодою
теплих сутінків, що лишається?..
Свидетельство о публикации №120022309574