На укра ну, браття, лихо прийшло...

На Україну, браття, лихо прийшло-
Повстав Бандера із труни-
Країну захопили фашисти, поліцаї та всіляке гівно.
Американці гроші дали, бандери совість пропили
Прийшов россійський оккупант і треба в армію ідти-
О-У-О-у укроармію, у зомбіармію!

І ось приходиш ти у воєнкомат-
Нема ні рук, ні ніг, ні голови,
А доктор каже:" Оу!-Із тебе вийде гарний зольдат
Оу!-Укрозольдат! Зомбізольдат!"

Комбат Семенченко дає автомат-
Він старий, грязний, без патронів,
Пластмасові гранати, бронежилет з бумаги
" Тепер ти"-каже-" кіборг, брат
О-У-О- Ти- кіборг, брат!"

Аж ось, нарешті і Донбас-Тут террористи живуть-
І ти повинен їх убивать! О-У-О-їх убивать.
Жінкі, дорослі і малі-вбивай їх всіх-сепаратисти вони
О-У-О-сепаратисти вони!!!

Не сумнівайся-не питай! Вбивай, вбивай і тільки вбивай!
Тепер ти в армії! О-У О- ти в укроармії
Ти- в зомбоармії!

Аж ось до тебе у окоп- летить снаряд-
Нема ні рук, ні ніг, ні голови-розкидані мізки-
Що трапилось з тобою?-Укрзомбігад?
О-У-О- зомбігад.


Ти був водій маршрутки-літав, як ковбой
Тепер- два метра землі над головою і вінок від України-
"Героям слава!- Слава тобі-мертвий герой!"
О-У-О-мертвий герой!
О-У-О-укрогерой!
О-У-О-зомбі герой!

( СОРИ ЗА УКРАИНСКИЙ--НАШ ПОСЁЛОК В 2014 ГОДУ УКРОФАШИСТЫ ОБСТРЕЛЯЛИ ДВУМЯ ПАКЕТАМИ ГРАДОВ--Я С ДЕТЬМИ БЕЖАЛ В ПОДВАЛ И ВИДЕЛ КАК ВЗДЫМАЛИСЬ ОГНЕННЫЕ ГРИБЫ, ГОРЕЛИ ДОМА, А УТРОМ Я ВИДЕЛ УБИТУЮ БАБУШКУ И ЕЁ СЫНА-ТЕПЕРЬ Я УКРАИНУ НЕНАВИЖУ!!!)


Рецензии