DE CЕ?

        23.02.2020 год.
         К И Ш И Н Ё B
            (Mold.)
De cate ori revin la tine in vis,
Sorbind cu drag dulceata buzei moi,

Cand ai plecat,tu draga nu me-ai zis...
De ce,de ce nu mai santem in doi?

Hai sa intoarcem clipa de apoi...
Sa plutim in soapte de amor,
Sa ne iubim sa ne iubim cu dor.

In ritmul timpului sa scurs grabit,
Clipa sfanta ce no mai intorci,

Iubirea ca un crin s-a vestezit...
Cat nai dori,nai mai putea s-o intorci.


Рецензии