Благословилося на свiт
Ласкаве сонечко,
І людям шле палкий привіт
У їх віконечка.
Воно проміннячком своім
На струнах грає,
Все гомонить. Немов би грім,
Життя палає.
А в далині біжать хмарки,
В купки гуртуються,
Немов на волі козаки
Життям милуються.
Та з неба хтось всьому опріч
Хлюпнув водицею.
Замовкла річ.Упала ніч
Чорною птицею.
22.02.2020р. 11:45.
Свидетельство о публикации №120022204557