Що творить Церква в лютому

Більш зірний
дах завис за північ
і криють Бог, сови і півні
гукне кунжутова олива
і кінець лютого —
вливання неба особливе
любити вічність — особливо
і знати вічних — особливо...
нам час — пожива


любити Бога з творчих вір
й молоко неба особливе
де випад в зоряний ефір —
і світ наживо


і тоді зовсім не для нас
що ніби може бути неможливим
що може їсти — час


бо Бог любив!
і втримав кайрос-час
нам час — пожива

21.02.2020


Рецензии