Мейная казак1я

НЭ БУДЭ В НАС КАЗАЦТВО ТОЛКУ
КОЛЫ ЗАБУДЫМО БАТЬКИВ
КОЛЫ СВИЙ ЗЫК ЯК В СТОГИ ГОЛКУ
-НЭ НАЙДЭМО, НЭ ПРОРОСТЫМ
***
НЭ БУДЄ ЖИСТИ В НАС ВЭСЭЛОЙ
НЭ БУДЭ ГАЙИВ ТАЙ ЛАНИВ
КОЛЫ В СТАНЫЦЯХ БУДУТЬ СЭЛА
ДОМА НА МИСТИ КУРЭНИВ
***
ТАЙ НА ПРЫСУДИ У НЭБИ СЫНЁМ
ВСИМ БУДЭ СОНЫЧКО СВИТЫТЬ
А РИД СВЯТЫХ БАТЬКИВ ЗАГЫНЭ
КОЛЫ СВИЙ ГЛАС НЭ ЗАХИСТЫТЬ
***
КРЫЧИТЬ БРАТЫ ЗА ГУТОР РИДНЫЙ
ПЭШИТЬ БАЛАЧКОЙ ПРО ЖИТЯ
НЭХАЙ НА СВИТИ БУДЭ ВЫДНО
ЩЁ МЫ ЕДЫНАЯ СЕМЬЯ
***
ТАЙ СМОГУТЬ НАЩИ РИДНИ ДИТЫ
КАЗАТЬ НА СВИТИ ВСИМ ВОКРУГ
ДЭВИТЬСЯ ЛЮДЫ МЫ НЭ ВБЫТИ
ПОЧУЙТЭ ГОЛАС САМОБУТНИЙ
ЦЭ КАЖЭ НАШ КОЗАЧИЙ КРУГ


Рецензии