Цiй дiвчинцi потрiбнi дзеркала
Потрібні дзеркала – на кожнім кроці.
На кожнім кроці – теплий сплеск емоцій,
які вона у серці вберегла.
Волосся поправляє мимохідь,
щось непомітне змахує зі скроні,
і не ховає усмішку в долонях –
встигає усміхнутись хоч на мить
Неначе вірні друзі – дзеркала:
все кажуть просто в очі, не обмануть,
і мріється, що якось, вранці рано,
обійме хтось насправді, без омани,
і відіб’ється щастя в сріблі скла...
Свидетельство о публикации №120022102357