Що ж воно оте кохання?

Що ж воно оте кохання
вчені бються до сих пір
манускрипти і трактати
зачитали до самих дір.

Писали всі хто міг писати
вірші і прозу,пісняри...
співали про оте кохання
задравши очі до гори.

Немов на небі там де зорі
чи там де місяць в вишині
оте коханнячко літає
і припадає до душі.

То що ж воно на самім ділі
це не повітря не предмет
його у руки ти не візьмеш
і не зїси немов шербет.

Одні кажуть...воно в серці
другі кажуть,що в душі
одним воно таке приємне
а другим мов на ножі.

Одним радість,другим горе
оте кохання принесло
в одних засохло,поламалось
в других мов квітка зацвіло.


Рецензии
Мен! сподобалось! Хай Вам щастить!

Станислав Зарудний   24.08.2021 00:04     Заявить о нарушении