Велосипед

Ой як гарно на велосипеді
дівчину везеш
педалі крутиш потихеньку
кермо їй даєш.

От вона сидить на рамі
кермує залюбки
ти ж сидиш у неї з заді
знай лише крути.

за стан руками обіймаєш
груди її мнеш
не бросай кермо...шепочиш
а то упадеш.

І цілуєш її в вушко
гладиш тут і там
поки зявиться у неї
в голові туман.

От тоді гальмуй і падай
з нею у траву
а що буде у вас далі
краще промовчу.


Рецензии