Iай тамашне Аьрзе сурт
Аьрзе Дала белгала яьй.
Кхы лоа хьагуш дац цуна гоннахьа,
Лоаме лайха Iойошаяьй.
Ханга хьажача – Iа да довнза.
ХIаьта а, лоаме ерзана я.
Духхьала Аьрзе гу боккъонца,
Гу - из мелла белгала я.
Февраль бетта юкъ я латтар,
БIасте санна хеталур...
I9.02.20. ОальгитIе.
Свидетельство о публикации №120022003919