Мелла лелалуш хьо вале

Мелла лелалуш хьо вале,
Тоамбар лохаш хьай дега,
Мелла рузкъах кхийнавале,
ГIала дошоца ега,
Мелла даржо айваьвале,
Хьайна пайда бе мега, –
Халахь, вац хьо вIалла маьхе,
Чамза вале хьо сага.

I8.02.20. ОальгитIе.


Рецензии