***

Я кохаю тебе,  кохаю
І від ніжності завмираю.
Я боюся сполохати диво
Те, що трапилось зі мною,
Можливо.
Я вдихаю на повні груди
Ту любов, що у мене буде,
І всю ніжність віддам  до останку,
Наче Сонце своєму Світанку.


Рецензии