Morning Coffee

Нехай туман, нехай морози,
Лютують в мене за вікном,
Сьогодні впевнена цілком,
Весна вже майже на порозі.

І вранці філіжанка кави,
Рятує від відтінків сірих,
І вже з'являється грайлива,
Веселка в кольорових барвах.

І знов ковток, той смак солодкий,
Наповнює яскравим світлом,
Думки наповнює і тіло,
Я знов готова до пригод.

І що б не сталося із нами,
Будь-що, та переважно добре,
Я переконана вже вкотре -,
Врятує філіжанка кави.

20.02.2020


Рецензии