Жертовник

На той жертовник голови кладуть
Сини і доньки нашого народу,
Додому їх двохсотими везуть,
Бо землю захищали там від зброду.

Та надто дорога ціна для нас,
Але в серцях любов до України,
Везуть додому когось защораз,
Руйнують окупанти наші стіни.

Жертовник перемоги дорогий,
Й прийшлось життя людське на нього класти.
Проходить Україна шлях важкий,
Та  тільки, щоб пред ворогом не впасти.

Ціна життя і перемоги дзвін,
Великі втрати, сироти, каліки,
Забрали Крим, нема вже східних стін…
Ці карби в нас залишаться навіки.

20.02.2020 р.


Рецензии