Материнська доля

                Музика: Сергія Красильник

Розкажу вам, брати,
Від Сяну до Дону,
Як чекала мати
Козака додому.

   Материнська доля
   Козаків чекати,
   Найцінніше - воля
   У батьківській хаті.

Як стара ходила
У степи широкі,
Немов чорна злива
Пролітали роки.

   Материнська доля
   Козаків чекати,
   Найцінніше - воля
   У батьківській хаті.

А козак, мов вітер,
У степу літає,
За сестер, за матір,
Ворогів долає.

   Материнська доля
   Козаків чекати,
   Найцінніше - воля
   У батьківській хаті.


Рецензии