Ки вська ж нка
1
Все зупиняється тоді,
коли перед людиною вимога —
себе переломити...
В чорно-білій бороді...
Боже, прийди у допомогу!!
це — у любов...
й іншим зажити!!
Ось віра! —
і з віри життя
й прожиток...
2
Правда здє починяється
за степом
де жінка не прикрашає:
степ-любов
так і впадає з неба
як хто її тут навдихає?
19.02.2020,
день, тепло,
розстріл Небесної сотні
Свидетельство о публикации №120021906542