Вище лог ки
Деякий чоловік Гінес
не проходив київське віче:
жінка в сильнострепанім стані
важить короткочасно більше —
з любов’ю — за все чоловіче!
Вона може підняти авто —
навіть ще не намічене!!
Душа християнська...
а віри інші — навіть логічно —
не можуть підняти
вони не підняли іще —
так жінку...
19.02.2020,
річниця розстрілу Небесної сотні
Свидетельство о публикации №120021906502