I don t know how...
But I'm in love and I can fly.
My feelings grow each day so strong
I hope I'm doing nothing wrong.
Though life is keeping us apart
You've somehow opened up my heart.
And all I can - just to believe
That you will never ever leave.
16.07.2014 10:27
Свидетельство о публикации №120021902295