Нiколи не кажи...

Ніколи не кажи "люблю".
Не присягайся вічним словом
У місті, що уклало шлюб
Між шопінг-центрами й собором.

У місті, де не тане лід
Й триває новорічна казка:
П'янички в парках, шмарклі, СНІД.
Любить життя - вже не відмазка.

Нікому не кажи, й не спи,
Аж раптом перехопиш очі
Святого Юра у вікні
І біса, що тебе лоскоче.


Рецензии