антураж мираж фроттаж

на кладбище
вещей
нашла
себя
кощей

социальный
терроризм
выбивает
из порядка
вяло
делаю
зарядку
принимаю
остракизм
на любовь
забвеньем
падка
улыбает
снов
лиризм

электронная
тетрадка
и душа
косух
ботинок
всё
что
нужно
для
картинок
антураж
мираж
фроттаж

и ожившая
слов
глина
дел
художественный
раж


Рецензии