Цей час!

Бувають дні,коли нам двері
відчиняє казка,
Й зникають почуття нещирі,
і злітає маска.

Цей час єднає тільки тих,
хто дійсно рідний.
Кому важливий кожен подих твій і вдих.
Хто почуттів твоїх найкращих завжди гідний.

Цінуй й люби того,
хто серцем завжди поруч.
І оминай скоріше ти того,
хто обезцінює добро і робить зло власноруч.


Рецензии