Таза тил!

Ана тилингде къуван,
Ана тилингде къайгъыр,
Ая элингни тувгъан ,
Эрши къылыкъны тайдыр:
Сююнчге «yes!»,-деп айтмай,
«Вайсавбол!»,-деп сен къыччыр
«Класс!»,-деп тилингден къайтмай ,
«Не яхшыдыр!»,-деп айтгъыр!
«О’кей»,-деп бармакъ жыймай,
«Яхшы,этермен»,-деп айт.
Къумукъ тилинг шунча бай-
Таза къумукъ тилге къайт!

16.02.2020


Рецензии