Сьогоднi падав снiг...

Сьогодні падав сніг, У тиші Темні шати Білив.
Чому, так у житті не вистачає фарб ?
Набридли дні сумні, Де їм прикраси брати?
Жалів, барвив та грів, Віддав останній скарб.

Сьогодні падав сніг: Зворушливий, пухнастий
На комірці, шапки відбитками долонь.
Він залишав сліди, що завтра стануть тати,
Покірний почуттям, пекучий, як вогонь.

Сьогодні падав сніг, мабуть, він був останній,
Зимовий, поспішав припасти до землі,
Калюжами стече вогкими на світанні,
Сьогодні на душі він вогником пече.

Сьогодні падав сніг....


Рецензии