Стали очи слезами

   Н. Бидненко
Стали очі сльозами, і промовили сльози:
– Неслухняні Сезами відчинили морози
Й ті гуляють по світу, заморожують душі.
Забарилося літо, не розквітли бриндуші.
Вкрилось тепле між нами сніговою габою.
Стали очі сльозами… Мерзну я за тобою.

***
Очи стали слезами
И сказали они:
-Непослушный Сезами
нам мороз отворил.
Те гуляют по свету,
Холодят наши души.
Запоздало и лето, не
Цвели и бриндуши.
И тепло между нами
Снег укрыл пеленою
Очи стали слезами...
Мерзну я за тобою.


Рецензии