Найкраще...

*   *   *


Найкраще є Стрітення — лежачи?
   хіба хто дозрів  — щоб лежати.
І що, язичок? нікого ні слухати
ані із слів будувати!
не хочеться!
Спасати? а як тут спасатись?
хороше щасливе — як відійшло
а тонше (щасливіше?) — і не прийшло
( чи ще не прийло?)


Ти кликав і вірив
і от Я
прийшов!
чекай-но, чекай
чи ти добре лежиш
а як добре ти ліг
Я схилюся до тебе
щоб обіймати.


Люблячи правду,
не мучительство
грубе
і грубий батіг —
це ж до Мене
ти біг.
Ліпше — Мене
дочекатись.


о Стрітення з Богом —
               з обіймами, лежачи!..
і як натікає тонке Тепло!..

15.02.2020,
свято Стрітення,
з причастям


Рецензии