Моя любов - найкращий макiяж

Моя любов – найкращий макіяж,
я бачу це, і ти це відчуваєш…
Лице твоє, коли мене кохаєш,
не потребує жодної з прикрас.

Та ти мені не віриш і лице
розчулено ховаєш у долоні,
а я – в твоєї красоти полоні –
сміюсь і жду, коли облишиш це...

І ти здаєшся, і моїм словам
нарешті віриш і сама смієшся,
бо чуєш ти, як моє серце б'ється...
І віддаєш лице моїм губам...


Рецензии