Я кохаю тебе за киiвським часом

Я кохаю тебе за київським часом.
Ти давно вже звикла: цей час – для нас.
Ти, щоправда, запізнюєшся часто.
Ми прощаєм тобі – я і київський час.

На годинник дивитися не потрібно,
на годинник ніколи і не дивлюсь:
ти приходиш до мене за часом рідним –
я на тебе за рідним часом молюсь.

І коли наші стрілки завершать коло
і годинник проб'є, що не стало нас, –
нас згадають закохані обов'язково –
ми залишим закоханим київський час...


Рецензии
Задоволення читати ваші вірші, дякую...

Сана Серёгина   19.05.2020 21:23     Заявить о нарушении
Читайте, дякую, і щирі вітання та вдячність нашому спільному Другові!

Миклош Форма   20.05.2020 12:58   Заявить о нарушении