Навагодняе

Рысу падводзячы пад Старым,
Думаючы пра Новы,
Пакорліва ў сэрца прымаю стрым
Пра нараджэньне Слова.
Новая сутнасць зьяўляецца ў сьвет,
Як нож,змайстраваны у зоне,
Як элегантны жаночы стылет,
Схаваны ў глыбінях шыньёну...


Рецензии